Over Oudeman Transport

Autolaadkranen
Kuip Diepladers van 42cm hoog


Oudeman Transport

is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in het Noord-Hollandse Heerhugowaard de Noord. Met een 21-tal medewerkers en een 17-tal vrachtwagens, doorkruisen we met name de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast fungeren wij voor een aantal opdrachtgevers als een logistieke partner, waar we vaste vrachtwagens voor hebben rijden.

Oudeman Transport

werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers, maar onze tak afvalcontainers en zand worden ook aan particulieren geleverd. Met de bedrijven waarvoor wij werken hebben we vaak een jarenlange relatie. Onder hen zijn veel bouwgerelateerde opdrachtgevers, maar ook vervoeren wij bijvoorbeeld:
Bollen - kuubkisten - (lege) pallets - betonplaten - rijplaten - fust - zand - grond - slib, machines en rupskranen. Naast deze dienst verhuren wij ook (afval) containers voor de bouw en groen-sector.

Servicegericht

Onze klanten kiezen niet alleen voor Oudeman Transport vanwege de goed onderhouden vrachtwagens, maar waarderen ook de diversiteit van ons wagenpark en de korte lijnen, stiptheid van de afleveringen door geheel de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Certificering

Oudeman Transport beschikt over het VCA* en NIWO VIHB certificaat.

Vervoersbepalingen

CMR condities
AVC condities